Óriásplakátok népszerűsítik a vásárhelyi termálkempinget

És persze a fürdőt is. A plakátokat a vármegye legforgalmasabb útvonalán, a 47-esen ragasztották ki – Vásárhely határában.

Most már az is tudja majd, hogy termálkemping és óriáscsúszda is működik a vásárhelyi strandon, akinek eddig fogalma sem volt róla. Mégpedig azért, mert a város határában két helyszínen is kiragasztották az ezeket az arra járókat informáló óriásplakátokat. Kopáncsnál, illetve Székkutas felől látható a vásárhelyi termálkempinget népszerűsítő plakát, mely fő eleme a strandon tavaly átadott, s azóta is töretlen népszerűséget élvező óriáscsúszda fotója.

– Nagyon örülünk neki, hogy az önkormányzat vezetése úgy gondolta, hogy a fürdőt ebben a formában is támogatni kell, hiszen a forgalmas út mellé kihelyezett két plakát tovább segítheti a fürdő a vendégek idecsábításával kapcsolatos tevékenységét – árulta el Katona Zsolt, a Hód-Fürdő Kft. ügyvezetője. Hozzátette, azon vannak a média segítségével is, hogy minél több vendéget csábítsanak Vásárhelyre.

Azt is elmondta, hogy a szezonkezdés lassúnak bizonyult (ahogy más fürdőkben is), bár nincs tömeg, de a strandon és a kempingben is folyamatosan vannak vendégek. Az utóbbi híre ráadásul – tapasztalták meg – szájról szájra is jár. Annyira, hogy még Szegedről is érkeztek ide lakókocsis kempingezők.

fürdőóriásplakáttermálkempingVásárhely