Óriási győzelmet arattak a vásárhelyi kosaras lányok a Cegléd felett

A novemberben elkezdődött Vármegyei Felnőtt Női Bajnokság tegnapi, harmadik meccsén a vásárhelyi lányok lemosták a pályáról a Cegléd csapatát.

Az első perctől kezdve a vásárhelyi játékosok akarta érvényesült, mind támadásban, mind védekezésben felülmúlták a fiatalokkal felálló ceglédi csapatot. A folytatásban a vendégeknek nem volt ellenszere a hazai támadások ellen, a magasságbeli előnyüket pedig remekül használták ki a lányok. Az első negyedet kapott pont nélkül hozták le a mieink. A továbbiakban nem változott a mérkőzés, a hazaiak remek csapatjátékkal, folyamatosan tornázták felfele a különbséget. Mindenki pályára lépett és a parádés játékkal vették ki a részüket. A mutatott játék és a siker nagyobb erőt adhat a folytatáshoz.

A Vásárhelyi Kosársuli női csapata legközelebb március 18-án, hétfőn lép pályára, szintén a Cegléd csapata ellen.

Vásárhelyi Kosársuli – CEKK-Basket 97-19 (28-0, 25-6, 21-10, 23-3)

Pontszerzők: Kecskés 30, Tőkés 20, Fodor 13, Vili-Szabó 8, Sallai 7/3, Kenéz 6, Sztancsik 6, Bányai 5, Angyal 2

Horgos Péter: „Nagyon örülök a sikernek, már kijárt a lányoknak ez a győzelem. Végig koncentráltan játszottunk, sok labdaszerzéssel és lepattanóval. Mindenki hozzátette a részét a mérkőzésen, motiváltan lépett pályára bárkit is küldtem fel. Úgy érzem ez a siker még több erőt és lendületet ad a lányoknak, nagyobb sebességre fogunk kapcsolni. Köszönjük a Ceglédnek a mérkőzést és a közönségünknek a támogatást!”

CeglédFelnőtt női bajnokságHorgos PéterKecskés FannikosársuliVásárhelyVásárhelyi Kosársuli