Orbán és a kisvasút a falakon – az önkormányzati képviselő sem ért egyet vele

Kinél kisebb, kinél nagyobb felháborodás követte egy, a házfalra rajzolt Orbán Viktor kép, amint a miniszterelnök kisvasúton ül. Sokan elhatárolódnak a falfirkától, a helyi önkormányzati képviselő vállalta annak eltüntetését.

Az már nézőpont és humorérzék kérdése, hogy ki mit lát bele. Hiszen valóban Orbán Viktor miniszterelnök személyes kis kedvence ez a projekt, az ékszerdoboz, amit akár Bicskéig is meghosszabbítana. De sokan talán joggal sértődtek meg rajta, hogy Hódmezővásárhelyen a Zrínyi – Királyszék utcai sarki bolt épületének Királyszék utcai falán díszeleg.

A körzet önkormányzati képviselője, Otlokán Mihály (MINDENKI MAGYARORSZÁGA-Tiszta Vásárhelyért Egyesület) az esettel kapcsolatban a következőket osztotta meg Facebook oldalán:

„Tisztelt tarjáni lakosok! A mai napon városrészünkben több helyen is gúnyrajzot festettek fel a Miniszterelnökről. Teljes mértékben elhatárolódom az ilyen véleménynyilvánítástól és etikátlannak tartom, elítélem azt. A tulajdonossal való egyeztetés után magam intézkedem ezek eltávolításáról.

Lehet ezt így is, békességre törekedve.

gúnyrajzOtlokán Mihály