Októberi színes – egy vásárhelyi körforgalom bonyolult esete és más egyebek

A hírek, amelyekre mindannyian kattintunk – kiesett egy artista a halálkerékből, gázolt a vasútvillamos, föladja a leckét egyeseknek a körforgalom – csak három hír azok közül, amit a legtöbben olvastak októberben.

Tűz ütött ki egy Medgyessy utcai lakásban, a tűzoltók tíz embert menekítettek ki.

A Richter Florian Cirkusz egyik vásárhelyi előadása közben kiesett a halálkerékből egy el salvadori artista, de kisebb sérülésekkel megúszta a zuhanást.

Október elején ikrek születtek Vásárhelyen.

Október 4-én tragikus esetről számoltunk be, gázolt a vasútvillamos. Nem sokkal később iderült, öngyilkos lehetett a nyugdíjas, aki október 4-én a tram-train elé lépett.

Volt aki megsiratta, volt aki a város egyik szimbólumának tartotta, mindenesetre százak nézték végig, ahogy felrobbantották az ötvenéves mindszenti víztornyot.

Kiderült, a körforgalom, főleg, ha kettős, még mindig feladja egyeseknek a leckét Vásárhelyen.

Beszámoltunk, hogy nem alkalmas már fogyasztásra a kopáncsi ártézi víz, holott a vize ma is fogalom, úgy tartják, még a pálinka készítéséhez is jó. Viszont a műtrágyázás teljesen elszennyezte, az ammóniatartalma pedig brutálisan magassá vált.

Megírtuk egy vásárhelyi kábítószerkereskedő esetét, aki kokainból gazdagodott meg, de lebukott.

Balszerencsés nap volt a MÁV-nak október 17-e, előbb kombájnnal ütközött a szentesi vonat, még ugyanezen a napon pedig  ismét ütközés volt a vasútvillamos vonalán, majd a pechsorozat másnap is folytatódott.

Október 24-én felidéztünk egy szomorú évfordulót

Egy késő októberi délelőttön pedig fékezés miatt megsérült egy utas a tram-trainen.

artistaBalesetgázoláshalálkerékkokainkombájnkopáncsi vízkörforgalomLázár JánospechsorozatRichter Flórián Cirkusztram-trainVásárhelyvasútvillamos