Nyílt levélben fordult Lázár Jánoshoz a pénzügyi bizottság elnöke

Lázár János közbenjárását kéri Gyöngyösi Ferenc hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselő, a pénzügyi, gazdasági, városfejlesztési és városüzemeltetési bizottság elnöke abban, hogy ne kelljen visszafizetni a város 2010-2014 között keletkezett tartozásait.

„Tisztelettel kérem Képviselő Urat, hogy kapcsolatait és tárgyalási képességét szíveskedjen latba vetni, hogy a továbbiakban ezeket a visszafizetési kötelezettségeket ne kelljen teljesítenünk. Amennyiben a visszafizetéstől mentesülne önkormányzatunk, akkor az itt megtakarított összeget a járvány elleni védekezésre, a tönkrement vállalkozások megsegítésére, és munkahelymegtartó támogatásokra tudnánk fordítani.
A levélben az önkormányzat pénzügyi bizottságának elnöke részletezi, hogy a járvány miatt hozott kormányzati intézkedések milyen hatással voltak a város anyagi helyzetére és konkrétan felsorolja azokat az évtized elején született kormányhatározatokat, amelyek értelmében Hódmezővásárhely önkormányzatát több száz millió forint visszafizetési kötelezettség terheli.”

A teljes levelet itt olvashatja.Letöltés
Gyöngyösi FerencLázár Jánosnyílt levél