„Nem hívok rendőrt. Levágom a fejed!” – a Fidesz jelöltje tettlegesen bántalmazta Márki-Zay jelöltjét

Ozgyin Balázs, a hódmezővásárhelyi Fidesz jelöltje a választást megelőző éjszaka bántalmazta Turi Csabát, a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjét.

A Márki-Zay csapat a legutóbbi választást megelőző éjszaka minden kilincsre elhelyezett egy nyomtatványt, és aszfaltra festettek kampányüzeneteket. Idén is ez volt a terv. Most a Fidesz jelöltjei, a jelöltek családtagjai és aktivistáik a reklámanyagokat lelopkodták, az aszfaltra festőket inzultálták. Ozgyin Balázs tovább ment, megtámadta Turi Csabát, tarkón ragadta és szorongatta a nyakát. Turi Csaba ezért rendőrségi feljelentést tesz.

Mindezt Márki-Zay Péter jelentette be, aki teljes csapatával a rendőrség előtt várta bajba jutott társukat.

Márki-Zay Péter a videóban elmondta, sajnos az látszik, hogy Grezsa Istvánnak, Lázár Jánosnak, a kezet nem fogó Orbán Viktornak a jelöltjei milyen erkölcsi színvonalon állnak. Markó Csabáról évekkel ezelőtt megírta a sajtó, hogy egy nőt bántalmazott egy rendezvényen. Egy másik jelöltjük pedig elítélt embercsempész. – mondta.

bántalmazásHódmezővásárhelyHódmezővásárhelyi FideszMárki-Zay PéterMindenki Magyarországa MozgalomOzgyin Balázsrendőrségi feljelentésTuri Csaba