Néhány sötét lóval is találkozik a HFC az NB III-ban

A NB III-as labdarúgó bajnokság középcsoportjába került a HFC csapata. Szűcs Róbert vezetőedző szerint kiegyensúlyozott a húszas mezőny, 4-5 együttes lóg ki felfelé a sorból, és lesz néhány sötét ló is.

– Az első 4-5 közé várom a Dabast, a monort, az Iváncsát, a Kecskemétet, és a Kozármislenyt, de kiegyensúlyozott szezont várok, ahol nem lesznek nagy különbségek sem lefele, sem felfele, egy-két gól dönthet majd – nyilatkozta a Délmagyarországnak a Hódmezővásárhelyi FC vezetőedzője.

A csapat tegnapi edzőmérkőzésén 6-0-ra verte a Tiszaszigetet, hétvégén pedig a bajnoki rivális Körösladánnyal méri össze erejét, pedig amikor a felek lekötötték a találkozót, még nem tudták, ugyanabban az NB III-as csoportban fognak szerepelni.

– Lesz néhány sötét ló a tartalékcsapatok mellett, akiknek a játékerejét nehéz megjósolni, de nem sokban változott a mezőny, hiszen alig több mint fél évet töltöttünk a megyeegyben, előtte a mostani ellenfeleink nagy részével találkoztunk – mondta a lapnak Szűcs Róbert.

Az NB III közép csoportjának mezőnye: Dabas-Gyón, Dunaújváros, ESMTK, FC Dabas, FTC II., Kozármisleny, HFC, Budapest Honvéd II., Iváncsa, Kecskemét, Körösladány, Majosi SE, Monor, Paksi FC II., Rákosmente KSK, SZVSE, Szekszárd, Taksony, Újpest II., Vác.

HFClabdarúgás