Napelemes pályázatok elkészítésében segít a Városháza Zöld Pont irodája

Ennek kapcsán lakossági fórumot szerveznek 2020. november 4-én, 17 órától. Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet ide kattintva tehet meg.

A pályázat célja a lakóépületek energiahatékonyságának és a megújuló energia felhasználásának növelése. A beruházást támogató hitel kamatmentes. A hiteltermékkel kapcsolatban pénzintézeti szakemberek nyújtanak információt, illetve megújuló energetikával foglalkozó szakemberek tájékoztatják a résztvevőket a kivitelezés műszaki részleteivel kapcsolatban – tudatta az önkormányzat.

A lakossági fórumon az érdeklődő ingatlantulajdonosoknak bemutatják, hogyan tudják igénybe venni pályázatuk előkészítéséhez a Zöld Pont szolgáltatásait. Az érdeklődőknek a tájékoztatót követően lehetőségük van kérdezni a meghívott szakemberektől és az iroda munkatársaitól.

A regisztráltak számának és igényeinek, valamint a járványhelyzet alakulásának figyelembe vételével kerül meghatározásra a lakossági fórum megrendezésének formája, mely a Városházán vagy Google Meet alkalmazáson keresztül kerül lebonyolítására. A jelentkezőket az eseményt megelőzően értesítjük a lebonyolítás formájáról – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

napelemPályázat