Nagyszabású családi és sportnapot szervez a HFC

Fesztivál hangulatban nyitja a 2021-es nyári szezont a Hódmezővásárhelyi Futball Club. Nagyszabású családi és sportnapjukon a labdajátékok mellett főzőverseny, koncertek és kulturális programok is helyet kapnak. Így, akik június 19-én, szombaton kilátogatnak a Városi Stadionba a kosárlabda és a foci mellett akár a korongozást és az íjászatot is kipróbálhatják, szürkület után pedig neves zenekarok és dj-k gondoskodnak majd a jó hangulatról.

A belépés díjtalan, mivel TOP-os forrásból valósul meg a mini fesztivál. A programok között mindenki találhat megfelelő elfoglaltságot, a szervezők a gyerekekre és a felnőttekre is gondoltak.

– A délelőtti programok úgy néznek ki, hogy 9 órától lesz labdarúgó bajnokság, street-ball bajnokság. Emellett egy marhahús főző versen is lesz a délelőtt folyamán – mondta a Vásárhelyi Televíziónak Horváth Zoltán, a HFC elnöke.

A sport és főzőversenyek eredményhirdetése után egy LED-falon a Magyarország-Franciaország EB csoportmérkőzést is megtekinthetik a szurkolók, közben pedig koncertek, kirakodóvásár, kézműves foglalkozások és még sok más program gondoskodik a látogatók szórakoztatásáról.

– Nyári Júlia fog Ytong szobrászatban segíteni, de lesz íjászat, ugrálóvár, arcfestés, lufi hajtogatás. Egy igazi családi nap hangulata lesz az egész rendezvények, ahol kicsik és nagyok egyaránt meg tudják találni a nekik kedves elfoglaltságot – fűzte hozzá az elnök.

Horvát Zoltán hozzátette, hogy az előrejelzések szerint 30 fok és napsütés várható szombatra, így a rendezvényen minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy jól érezhessék magukat a látogatók.

főzésHFCHorváth Zoltánkoncertkultúraprogramvárosi stadion