Most már szinte bizonyos(?): Fülöp László lesz a Fidesz-KDNP szegedi polgármesterjelöltje

Ezt egyébként szegedi városházi forrásaink eddig is megerősítették. De most a cikk írójához érkezett egy Facebook felkérés a Fidesz egyik önkormányzati képviselőjétől, hogy lájkolja/kövesse Fülöp hivatalos oldalát.

Az oldalon még arról nincs konkrétum, hogy valóban Fülöp lenne a jelölt, de talán sokatmondó, hogy hivatalos oldala lett, amit ráadásul egy kormánypárti képviselő ,,ajánl” meghívásával. Fülöp László most azonban még nem politikusként mutatkozik be, hanem műsorvezetőként és szegedi polgárként.

Korábban Fülöp személyes oldalán több olyan fotó jelent meg, amelyen fideszes politikusok, illetve a párt ismert szimpatizánsai körében mutatkozott.

Fülöp László szakmai útja a Magyar Televízió Szegedi Körzeti Stúdiójához, illetve később magához a Magyar Televízióhoz kötötte, ahol szerkesztő-műsorvezetőként láthattuk őt hosszú ideig a képernyőkön. Majd 2013-ban az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) Sajtó- és Tájékoztatási Főosztályának főosztályvezetője lett. Ekkor sem fejezte azonban be a televíziós műsorvezetést, ugyanis előbb a CNN magyar nyelvű hírmagazinjának a műsorvezetője lett a D1 televíziós csatornán, eközben és később pedig események gyakran meghívott házigazdája is lett.

Természetesen jelöltségéről hivatalos bejelentés még nincs, de ezek után már nagy pénzekben lehetne rá fogadni.

Borítókép: Fülöp László hivatalos Facebook oldala

Fülöp Lászlóönkormányzati választáspolgármesterjelöltSzeged