Miskolcon játszik a Kosársuli

A bajnoki tabella második helyezettjéhez, a MEAFC otthonába látogat a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák új edzőjükkel, Vuk Pavloviccsal a hátuk mögött a múlt héten az egy osztállyal feljebb játszó Cegléd ellen győztek a Hepp Kupában, így jó hangulatban várják a mérkőzést.

Pörgős, kemény és fizikális mérkőzésre számít a Kosársuli edzője. Vuk Pavlovics szerint a győzelem kulcsa az lehet, ha fel tudják venni a ritmust a miskolciakkal, illetve, ha eredményesen tudják lassítani a támadásaikat. A borsodiak rendkívül jól működnek csapatként. Közülük leginkább Kozák Bertalan, Tóth Bence és Csák Bence emelkedik ki. Ráadásul mellettük a rutinos, a Kosársulinál nevelkedett Szögi Ádámmal is számolni kell.

A Hódmezővásárhely a múlt héten az NB I/B Piros csoportjában szereplő Ceglédet fogadta a Hódtói Sportcsarnokban, és némi meglepetésre Vargáéknak sikerült behúzni a győzelmet. Ez a siker nagyot lendített a csapat hangulatán, így emiatt motiváltan várják a pénteken 17:30-kor kezdődő miskolci derbit – mondta el Pavlovics mester.

kosársuliMiskolc