Miniszteri elismerést kapott a Boxing Gym Vásárhely kiválósága

A Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola 8. osztályos tanulója, Tószegi Ferenc jól tanuló, jól sportoló fiatalokat díjat vehetett át a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkárságától a fővárosban.

A Magyarország jó tanulója, jó sportolója pályázat évtizedes múltra tekint vissza, de idén fordult elő először, hogy az 5-8. évfolyamos és a 9-13. évfolyamos tanulók külön kategóriában nyújthatták be jelentkezésüket. A fiatalabbak a Magyarország jó tanulója, jó sportolója, az idősebbek a Magyarország tehetsége pályázaton indulhattak, előbbit 939, utóbbit 248 diák érdemelte ki.

A sportállamtitkárság közleménye szerint az 5-8. évfolyamos tanulóknak legalább 4,8-as, a 9-13. évfolyamosoknak legalább 4,7 tanulmányi eredményt kellett elérniük a sikeres pályázathoz. A díjátadó ünnepségen a korosztályos világ- és Európa-bajnokságokon 1-6. helyezést elért diákok személyesen vehették át elismeréseiket.

,,Ferire családja és iskolája mellett nevelőegyesülete is végtelenül büszke, ilyen az, amikor a tehetség, a szorgalom és a kitartás együtt eléri célját”

fogalmazott a Boxing Gym Vásárhely.

Boxing GymelismerésHódmezővásárhelyHódmezővásárhelyi Szent István Általános IskolaHonvédelmi Minisztériumsport