Mindenki Magyarországa Néppárt: a pártok közösen dolgozzák ki a vita részletszabályait

A párt örömmel fogadta az MTVA felhívását, miszerint 14 év elteltével ismét politikai vitára kerülhet sor, ahogy ők írják, a ,,Közmédiában”. A részletszabályokat viszont közösen kellene kidolgozni.

Az öröm mellett azt is leszögezték, hogy kétségekkel is fogadták a meghívót, hiszen a vita részletszabályait akkor még nem közölték, arról mindössze a tegnapelőtt megküldött tájékoztatóból értesültek csak.

A Mindenki Magyarországa Néppárt aggályosnak tartja, hogy a „Közmédia” nem egyeztetett a vita feltételeiről a listát állító pártokkal és mivel azokat több párt sem tartja elfogadhatónak, ezért arra hívják fel a listát állító pártokat, hogy azonnal üljenek asztalhoz és dolgozzák ki közösen a vita részletszabályait. A kidolgozott részletszabályokat pedig megküldenék az MTVA részére.

A Mindenki Magyarországa Néppárt meghívót küld minden párt részére, hogy akár még ma üljenek asztalhoz és egyezzenek meg a vita keretszabályaiban, amelyhez minden fél tartja magát.

Borítókép: A Partizán már rendezett egy EP-vitát. Kérdés, ki megy el és milyen feltételek lesznek az MTVA által szervezett vitán/ Kép: Partizán Youtube.

EP-választásMindenki Magyarországa NéppártMTVAválasztási vita