Mi nem kaptuk meg a Kovács-Küry válaszát, a Fidesz-médiának elküldték

Mint arról beszámoltunk, Szalkai Edina hiába próbálkozott, nem engedték be a vásárhelyi idősotthonba édesapjához, Szalkai Lászlóhoz, annak ellenére, hogy mindketten be vannak oltva és megszűnt a látogatási tilalom is. Az esettel kapcsolatban megkerestük az intézményt, azonban napokkal később sem érkezett válasz. Helyette a kormánypárti Promenad24-en csütörtökön olvastuk, hogy ők elküldték, mi pedig nem közöltük.

A hírportál oldalára kikerült a nekünk szánt válasz e-mail, amiben észrevettük, hogy a címünk közé aposztrófok kerültek. Először arra gyanakodtunk, hogy ez lehet a hiba, Gmail-es címről például így nem lehet levelet küldeni, ugyanakkor Outlook alapú levelezésből igen, ez tehát nem lehetett az ok, ha a Kapcsolatközpont az utóbbi rendszert használja. A spam könyvtárat is megnéztük, oda se kaptuk meg a levelet. Kolléganőnk többször telefonált, nem hívták vissza, inkább továbbították a levelet a Fidesz-médiának, hogy miért nekik, ők tudják.

Íme az intézmény 2. kísérletre megérkezett válasza, amit teljes egészében közlünk. Ha végigolvasták, azért még felteszünk egy kérdést.

Kérésünkre (újból) elküldték a levelet, most megérkezett.

Kedves Olvasó! Ön talált a 10 pontban egyet is, ami konkrét válasz a konkrét esetre?

Lehet, hogy teljesen egyszerű lenne a megfejtés, akár egy mondatban is leírhatták volna, és nem kellene Prof. Dr. Kásler Miklósra, meg a nagybetűs „Eljárásrendre” hivatkozni. Mi nyitottak vagyunk egy ilyen magyarázatra is. Ha megérkezik, közöljük. Azért mégis van a 10 pont között egy, ami figyelemre méltó, a 7-es, miszerint a látogatásra vonatkozó egyedi kéréseket igyekszenek segíteni. Ez ebben az esetben nem sikerült.

hozzátartozóinformatikaKovács-Küry Időskorúak OtthonalátogatásSzalkai EdinaSzalkai László