Mesterséges intelligencia – 1 milliós informatikai csomagot kap az Eötvös

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. február 7. és március 15. között Mesterséges Intelligencia Kihívás versenyt hirdetett meg a magyarországi székhelyű középfokú nevelés-oktatást folytató intézmények számára, annak okából, hogy mint írták, a program fontos eleme a mesterséges intelligencia folyamatosan változó területén a fiatalok edukálása. A Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum is bekerült azon 12 iskola közé, ahol a résztvevők a legnagyobb arányban és a leggyorsabban végezték el a kurzust.

Az ünnepélyes díjátadón március 31-én, Budapesten 12 iskola intézményvezetője, köztük Hornyák János, az Eötvös József Technikum igazgatója, vehette át jelképesen az intézményenként bruttó 1 millió forint értékű informatikai csomagot, amelyből az iskola digitális eszközparkját bővíthetik.

A HSZC Eötvös József Technikum teljesítményéhez dr. Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára, valamint Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár is gratulált.

Digitális Jólét Programmesterséges intelligencia