Megzsarolták Gémesi Györgyöt

Az ismert, vagyis annyira nem ismert Anonymus az, aki, Gémesi állítása szerint megzsarolta Gödöllő polgármesterét, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnökét.

Azt írja a névtelen, hogy megvannak az emberei, ahogy a fővárosban is így mindenkiről mindent tud, így Gémesiről is. Azt írja, ha Gémesi 2022 január 31-ig benyújtja lemondását és lehetővé teszi, hogy az országgyűlési választásokkal párhuzamosan időközi önkormányzati választások legyenek, ahol a polgármester kiáll a kormánypártok közös jelöltje mellett, akkor emelt fővel távozhat. Ezzel, ahogy Gémesi szerint írja Anonymus, felesleges kiadásoktól kímélheti meg a költségvetést és egy kellemetlen botránytól a várost, mert a levél tartalma szerint időközi választások mindenképpen lesznek, csak kérdés hogy és mikor. Konkrétan egy női politikussal való állítólagos viszonya miatt zsarolják Gémesit.

Azt is írja, amennyiben a fenti határidőig nem teljesülnek a követelései, úgy 2022 február 1-vel elindul az Éljenjeni akció, mely lerántja a leplet titkairól.

Gémesi azt írja a levélre, hogy nem elég, hogy lehallgatták, feltörték a lakását, mocskolódó , hazug filmeket készítettek róla és terjesztik a Fidesz médiában, most megfenyegették. Hozzáteszi azt is, hogy az önkormányzati választás régen véget ért, ő maga nem lesz országgyűlési képviselőjelölt. Végezetül azt írja, ha gondjuk van vele , vállalják az arcukat és mondják el.

AnonymusGémesi Györgyzsarolás