Megvan az Oldalkosár utcai kétharmad

A páros oldalon már sárga tégla borítja a járdát, a Kaszap utcától a bölcsőde bejáratáig. Az utolsó harmada van még burkolatlanul.

Még az is látja, hogy az Oldalkosár utcai járdaépítéssel igencsak elhaladt a kivitelező, a munkálatokat 54 és fél millió forintos ajánlatával nyílt közbeszerzési eljáráson elnyert Fisher Trade Kft., aki amúgy autóval jár arra. Aki nem akarja azt látni, annak is a szemébe tűnik, hogy a még a választás előtt megkezdett munka a páros oldalon a finise felé halad: a járda kétharmadát már a sárga dísztéglaburkolat borítja. Egy hete még csak a felénél tartottak. Igaz azon a részen még a befejező műveletek hátra vannak, de már lehet közlekedni.

A páratlan oldalon végig feltörték a már helyenként bokatörő aszfaltot, ezen most nem is érdemes közlekedni, de keresztül haladva is figyelni kell, hová lépünk. Egyébként ezen az oldalon is sárga téglás járdán járhatunk majd.

A bölcsitől folytatják a térkövezést

A város idei költségvetésében több mint fél milliárd forintot különítettek el út- és járdafelújításokra. Ennek része, hogy az Oldalkosár utca is új járdát kap, de több járdaszakasz újul meg, például a Kertvárosban is.

HódmezővásárhelyjárdaépítéaOldalkosár utcaVásárhelyvásárhelyi hírek