Megszólalt Pálffy István: nem érezte, hogy a mondandója megbotránkoztató

Pálffy István, aki 16 év után kapott ismét főműsoridős, esti műsort, a Hír TV-ben azt fejtegette éppen Márki-Zay Péternek még augusztusban, hogy türelmesnek kell lenni a pedofilokkal. A KDNP-s műsorvezetőt másnap kirúgták, az eset óta most adott először interjút.

,,Bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké”

– fogalmazott a műsorban Pálffy István Hódmezővásárhely polgármesterének. Az érdekes okfejtés és majd Hír Tv-től való kirúgása után először szólalt meg. Az esetről a Blikknek elmondta:

,,A mai napig tényleg nem tudom, mi történt. Úgy rakom én ezt össze, hogy várt dolog volt. Nagy kenyérharc van a tévében, mindenkinek kell a népszerűség és a képernyőidő. Semmi más nem számít, csak a hírnév és a pénz. Én pedig valakinek a helyére érkeztem. A beszélgetésnek, azt gondolom, nagyobb volt az utóhatása, mint a jelentősége. Én ott, adás közben nem érzékeltem, hogy amit mondok az megbotránkoztató. Másnap reggel szembesültem mindennel. Rengeteg üzenet és telefon jött, amikre folyamatosan válaszolgattam. Akkor közölték velem is, hogy nem kíván velem a csatorna a továbbiakban együtt dolgozni. Nem tagadom, meglepett a döntés.”

Beszélt még arról, hogy a közegből érezte, sokan nem örülnek a jelenlétének, és csak arra várnak, mikor vét olyan hibát, ami után kikezdhetik.

Elárulta azt is, szeretne a Magyar Honvédségnél önkéntes tartalékos lenni.

Hír TVKDNPPálffy Istvánpedofil