Megszerezték első érmeiket a Hód Judo SE U15-ös versenyzői

Az U15 Európa Kupa sorozat (“European Judo Hopes Cup”) győri állomásán az elmúlt hétvégén a Hód Judo SE versenyzői megszerezték fiatal egyesületük – és egyúttal Hódmezővásárhely – első judo Európa Kupa helyezéseit és az első érmüket is. Fotó: Simon Csaba.

Hangyási Zengő Eszter [NLG] 4 meccset vívott és aranyérmet szerzett női -63 kg-os kategóriában, így ezen a hétvégén neki és a Hódoknak szólhatott a Himnusz.

Ládi Levente Zsolt (50 kg) [NLG] és Posztós Gergő (66kg) [NLG] kiélezett meccseket vívtak és a 7. helyig jutottak a hétvégén. Török Zoltán (50kg) [BGRG] és Ternai Barnabás (66kg) [NLG] harcoltak még a Hódokért ezen a versenyen, mindketten két kemény meccset mentek, de ezúttal nem jutottak el a helyosztókig. 

A magyar csapat összesen 4 aranyéremig jutott és megnyerte az országok közötti éremtáblázatot!  

A Hódok edzői, felkészítői: Hangyási Dávid Botond, Pfeffer Árpád, Török Zoltán, Ocsák Zoltán, Czimbalmos Olivér és Péter Luca, valamint a csapattársaik és a szüleik.

A sportegyesület munkáját rendszeresen segíti Hangyási László Botond 9. danos mesteredző, aki ezen a hétvégén is ott állt a csapat mellett.

GyőrHód Judo SEHódmezővásárhelyutánpótlásvásárhelyi hírek