,,Megregulázták” az Eszperantó és a Németh László utca sarkán lévő bokrokat

Dr. Berényi Károly alpolgármester arról számolt be, hogy szombat délelőtt egy kisebb zöldfelület karbantartást végeztek.

Tájékoztatása szerint csütörtökön jött a kérés és tegnap már eleget tudtak neki tenni. Szűk két óra alatt végeztek, kiszabadították a járdát teljes szélességében és a sarki útfordulóban az útszélét is kitisztították a Kínai-boltig.

Önkéntes segítői is akadtak, akik ,,szeretnek segíteni és nem érzik rangon alulinak a fizikai munkát„: a segítségkérő Ménesi Erika és nagyfia, a Tiszta Vásárhelyért Egyesület elnöke, Vigh Béla, Herczeg Péter párjával Arany-Tóth Katalin költőnővel és Berényi felesége, valamint Domokos fiuk.

Fotó: Dr. Berényi Károly Facebook oldala

,,Mielőtt még az ellenzékben lévő fanyalgók kifejtenék, hogy ez nem alpolgármesteri feladat, és hogy a HMSZ miért nem… Szeretném elmondani, hogy körülnézve a Hódtóban nagyon szépen rendben van a közterület, hála a HMSZ munkatársainak. Örömmel végzek ilyen munkát is, melynek azonnal látszik az eredménye és főleg a közösségépítő jellege miatt tartom nagyon értékesnek”

– fűzte hozzá az alpolgármester.

Berényi KárolyHódtóvárosszépítés