Megjelent a honlap, ahol ellenőrizhetjük, hogy érvényes-e az oltási regisztrációnk – most még van egy kis hiba

A taj számot és a születési dátumunkat kell beírni, majd a regisztrációnk sikerességével kapcsolatban kapunk egy igen vagy egy nem választ.

A honlap indulásáról Müller Cecalia beszélt a koronavírus tájékoztatón.

A TAJ számot és a születési dátumot kell beírni, és utána jön egy üzenet, hogy nyilvántartásban van-e a regisztráció, és biztosan hívni fogják-e.

A regisztrációt itt lehet intézni. Ám jó magam, e sorok írója is megpróbáltam ellenőrizni a saját regisztrációmat, ám több felől már jelezték, amit én is észrevettem, a rendszer összeomlott, és hibát jelez, nem lehet eljutni az oldalra, vagy ha mégis, akkor nem ad ki semmit. Jelenleg a webhely számomra nem elérhető.

Ez nem tudom, rosszat jelent-e. Viccet félretéve, nyilván valamiféle informatikai hiba, vagy tényleg túl sokan mentek volna rá, hamarosan kijavítják.

Az már egy másik kérdés, hogy vajon mi hiba is lehetne a regisztrációmmal? Ha csak nem annyi, hogy eddig semmi konkrét üzenetet nem kaptam, csak a minden más fórumon is olvasható győzelmi jelentéseket.

Egyébként, ha bejön a honlap, és „nem”leges választ kapunk, akkor lehet, hogy az adatok még feldolgozás alatt vannak, mint ahogy azt sem jelzi a rendszer, ha már megkaptuk az oltást.

honlapkoronavírusregisztrációvédőoltás