Mart aszfalt kerül a Takács Ferenc és a Medgyessy Ferenc utcákra

A Takács Ferenc utcán az úttest és az árokpart közé kerül, a Medgyessy Ferenc utcán lehetővé teszi a tisztább parkolást, és az új útburkolat szélét védi a letöredezéstől – számolt be róla Krupiczer Ferenc önkormányzati képviselő. A munkákat az időjárás függvényében végzik.

A Takács Ferenc utcán a parkoló gépkocsik teljesen felvágták az úttest és az árokpart közötti területet, ez már évek óta így van. Ezért állandóan sártengerben kell parkolni, ami sok esetben a gépkocsiból való kiszálláskor még a cipőre is ráragad. A képviselő megkereste az illetékeseket, hogy ezt az áldatlan állapotot megszüntessék. Tökéletes végleges megoldásra jelenleg nincs lehetőség, de találtak olyan lehetőséget, amivel eltüntethető a sár: a múlt héten a szakemberek kiásták a tükröket, melybe mart aszfalt fog kerülni, eltakarva a végeláthatatlan sarat. Így városi környezetté változik a Takács Ferenc utca.

Pár héttel ezelőtt a Medgyessy Ferenc utca új útburkolatot kapott, azonban az útfelület jelenlegi állapotában kiemelkedik a környezetéből, nehézkessé téve a parkolást. Éppen ezért szeretnék a parkolókat is megújítani a lehető leghamarabb, a kialakítás költsége bekerült Hódmezővásárhely 2022-es költségvetésébe. Amint elfogadja a közgyűlés a költségvetést, kiírják a közbeszerzést. Addig is, amint az időjárás engedi, ide is mart aszfaltot terítenek le.

aszfaltHódmezővásárhelyKrupiczer Ferencparkolás