Márki-Zayt hibáztatják egy covidban elhunyt vásárhelyi anya haláláért

Ma esti bejelentkezésemhez Cseri Tamás képviselő úr nyilatkozatát keresve valami egészen döbbenetes aljasságot találtam. A promenad.hu-n egy névtelen vásárhelyi, a kórházban koronavírusban állítólag elhunyt édesanyja haláláért is engem okol – közölte Facebook oldalán Márki-Zay Péter. Az említett cikk egyébként nagypénteken jelent meg.

Hódmezővásárhely polgármestere szerint ,,Magyarország ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát az sem érdekli, hogy minden ellenzéki politikus az oltásra buzdít.” Úgy véli, a kormány a megfelelő oltópontok biztosítása helyett kampányol: oltásellenességgel vádolja az ellenzéket és a világon legmagasabb napi halálozásért is Brüsszelt vádolja.

Márki-Zay szerint Lázár János és a hozzá köthető sajtó három éve hazugságokkal támadja, miközben őt vádolja hazudozással, a térség parlamenti képviselője pedig nem áll ki nyílt vitára a rejtélyes borosládákról, a vadászkastélyról, a batidai magánosított útról, vagy a sírmegváltási díj eltörlési ígéretről.

Úgy véli, ha a ,,fiktív levelező édesanyja” követte volna a vasárnapi bejelentkezéseit és az elmondottakat, akkor már régen beolttatta volna magát.

hódmezővásárhelyi kórházKoronavírus-világjárvány (COVID-19)Márki-Zay PéterPromenád