Márki-Zay szerint ostobának kell lenni, hogy elhiggyük, amit a Fidesz mond

Akikbe akár csak egy csepp intelligencia is szorult, azokról mint szavazókról a Fidesz már lemondott, bizonyíték erre a Lázár-csapat tegnapi működése

– írja Facebook-oldalán Márki-Zay Péter polgármester a Fidesz-szavazóknak „címzett” posztjában, melyben azt állítja, a párt hülyének nézi a választóit. Posztjában, amelyben migránsoknak nevezi a külföldi vendégmunkásokat, Grezsát pedig „ukrán szavazatokért felelős miniszteri biztosnak”, reagált a tegnap kitett plakátokra:

1. A Fidesz által BETELEPÍTETT MIGRÁNSOK (indiai, vietnámi, és ukrán munkásokat) MIATT IS ELLENEM USZÍT óriásplakátjain, ami még az ukrán szavazatokért felelős miniszteri biztos Grezsa Istvánt is kritikára késztette. (Azt persze ő sem említi posztjában, hogy a Fidesz korábban nem csak az illegális bevándorlók, hanem most általa behozott, a magyarok munkáját elvevő migránsok ellen is harcolt…)

Posztjában írt a kormányközeli média koronavírussal való riogatásáról is, amely kapcsán azt a kommentárt írta: „A Lázár-sajtó cikkében azzal riogat, hogy az ÁLTALUK BEENGEDETT OLASZ SZEMÉTTEL JÖN BE A KORONAVÍRUS. Ehhez már annyira ostobának kell lenni, hogy aki ezt elhiszi, az még akkor is a migránsbetelepítő tolvajokra fog szavazni, amikor azok kiléptetik Magyarországot az EU-ból, nem tudnak majd nyugdíjat fizetni, és nem lesz orvos, aki a gyermekét kezelje a frissen festett kórházakban.” Emellett nehezményezte, hogy az ellenzék megsemmisítő vereségéről írnak „egy olyan jelentéktelen falusi polgármester-választás kapcsán” (Harsányban), ahol az ellenzéki pártok el sem indultak.

Márki-Zay Péter