Márki-Zay szerint Lázár biztos nem lesz hálátlan a „fideszes árulók” indulásáért Vásárhelyen

Hallgatást vet az ellenzék szemére a helyi Lázár-sajtó a közelgő önkormányzati választással kapcsolatban, miközben pont ők saját felületeiket sokszor tematizálták már egyes ellenzéki pártok vásárhelyi jelöltekre vonatkozó elképzeléseit. De Márki-Zay maga is bejelentette már indulását a polgármesteri posztért.

Márki-Zay szerint azért érdekes az ellenzék hallgatással vádolása, mert maga a Promenád24 is többször cikkezett már arról, hogy Jakab Péter, illetve Ungár Péter pártja hogyan akarja elindítani a Kis AndreaTatár ZoltánKrupiczer Ferenc triót, vagy annak valamilyen kombinációját Vásárhelyen. Márki-Zay pedig maga is bejelentette már az indulását.

– Azok az ellenzéki pártok, akik eddig nem jelezték, hogy indítanának jelöltet, valószínűleg nem fognak -valószínűsíti Vásárhely polgármestere, aki szerint a „fideszes árulók” viszont biztosan fognak, amiért Lázár János bizonyára nem lesz hálátlan.

Márki-Zay Péter felidézte azt a tavalyi esetet, amikor egy budapesti fideszes polgármester-aspiráns komolyabb összeget ajánlott egy kutyapártosnak, ha ő is elindul, ezzel csökkentve az ottani, újrainduló ellenzéki polgármester esélyeit.

– fejezte ki meggyőződését. Szerinte a hallgatás viszont valóban igaz valakire, méghozzá a Fideszre, aki öt hónappal a választás előtt még mindig hallgat a jelöltjeiről.

– mutat rá Márki-Zay Péter.

Jakab PéterKis AndreaKrupiczer FerencLázár JánosLázár-sajtóMárki-Zay Péterönkormányzati választásTatár ZoltánUngár PéterVásárhely