Márki-Zay Péter megnézte Szájer József ereszét

A Szájer József miatt elhíresült, brüsszeli eresz elől jelentkezett be szerda esti videójában az összellenzéki miniszterelnök-jelölt.

– Én még nem jártam itt, szemben azzal a nyolc fideszes országgyűlési képviselővel, akik a tulajdonos bevallása szerint Szájer Józsefen kívül még gyakorta látogattak el azokra az orgiákra, ahol akkor éppen 25 meztelen férfinak volt a maszk és gumi nélküli partija – fogalmazott Márki-Zay.

Beszélt arról is, az ereszen ,,nemcsak Szájer József, a homofób alaptörvény szerzője ereszkedett le olyan erkölcsi mélységekbe, ahonnan nincs visszaút, hanem a Fidesz is.” Úgy véli, a kormánypárt egy melegellenes gyűlöletkampánnyal szeretett volna választást nyerni, de sikerült elérniük, hogy a Fidesz leállt ezzel a kampánnyal augusztusban.

Kitért a brüsszeli útjára is. Két napra érkezett a városba, ahol számos uniós vezetővel találkozik. Szerinte Brüsszelben nagyon nagy a nyitottság egy valódi európai Magyarország iránt. A négy legjelentősebb pártcsalád vezető közül hárommal tegnap, míg a negyedikkel ma fog találkozni.

BrüsszelFideszMárki-Zay PéterSzájer József