Márki-Zay Péter 300 ezer forintot fizet be a város kasszájába

Ezzel a helyi Fidesz egy felhívására kívánt reagálni a polgármester, miszerint járjon előttük példaként, ha a vállalkozóktól azt kéri, fizessék be a helyi iparűzési adó teljes részét. Ezzel persze nem egyenesedik ki a város költségvetése, de a példa jó, és remélhetőleg ragadós is. Ha lesznek követőik, azaz ehhez mások is csatlakoznak, arról is be fogunk számolni.

A polgármester a helyi Fidesz-vezetőket megszólítva azt írja: „Önöknek is újítjuk az utakat és kerékpárutakat, Önöknek is javítjuk a közvilágítást, Önöknek is fejlesztjük a szelektív hulladékgyűjtést és a szociális szolgáltatásokat.

Arra kéri őket, tartsák be ígéreteiket és újítsák fel a város valamennyi templomát, építsék meg a kertvárosi templomot, tötöljék el a sírmegváltási díjat, hozzanak ide egy 1500 fős foglalkoztatót, és fizessék ki a K-Art károsultakat! Továbbá számoljanak el nyilvánosan a kampányaik költségvetésével az utolsó fillérig, akárcsak a bevételeikkel és kiadásaikkal is, illetve hozzák nyilvánosságra a családtagjaik vagyonnyilatkozatát is.

A polgármester azt írta, ő ígéreteit betartotta, a kampányelszámolása nyilvános, akárcsak családtagjainak vagyonnyilatkozata.

Márki-Zay Péter arra kéri a helyi Fideszeseket, hogy kövessék példáját.

Forrás: Márki-Zay Péter Facebook oldala

költségvetésMárki-Zay Péterpénz