Márki-Zay: Lázár János soha többé nem szavaz a Fideszre?

Az Alfahír megírta, most hozták nyilvánosságra, hogy tavaly a Miniszterelnökségen 1,7 milliárd forintnyi jutalmat osztottak szét. Egyébként úgy lépték át az át 1,7 milliárd forintos összeget, hogy eredetileg mindössze kevesebb mint 23 millió forintot terveztek be erre.

Márki-Zay Péter facebook-oldalán ezzel kapcsolatban leírta, hogy a Lázár-média egy hónappal ezelőtt azzal támadta az általa vezetett önkormányzatot, hogy „hatalmas” jutalmakat osztogat. Miközben két év alatt osztottak az összes középvezetőnek 16 millió forintot.

Amúgy a 2016-17-es városvezetés ennek többszörösét fizette ki. Márki-Zay azt írja: az akkori,  városunkat csődközeli helyzetbe kormányzó gazdasági vezetőnek például 7 millió jutott. Ellentétben a mostani városvezetéssel, akik a dolgozóknak fizettek ki 56 millió forint mozgóbért. Régen „az alpolgármesterek adtak minden évben kéthavi juttatást saját maguknak.”

Felveti a kérdést, „Lázár János soha többé nem szavaz a Fideszre? Legalábbis, ha a gerincének bármilyen csökevényét felfedezi még magában”

Posztjában a polgármester azt is írja, hogy „Régi gyakorlata ez Orbán Viktornak: támadd az ellenfeleidet azzal, amit a valóságban te magad követsz el. És pontosan ezt tették a migránsbetelepítéssel, a szexuális aberrációval, a kórházbezárásokkal, rezsicsökkentés megszüntetéssel, és a külföldi támogatáson megvehető hazaárulással is.”

jutalomLázár JánosMárki-Zay Péter