Márki-Zay helyreigazítást küldött a Lázárhoz köthető sajtónak, de szerinte nem lesz vége a hazugságoknak

Ahogy tavaly a választást hazugságokkal nyerte meg a Fidesz, Hódmezővásárhelyen Lázár János sajtója, a Promenád, illetve a Rádió 7 három friss hazugsággal jelentkezett a napokban – fogalmazott csütörtöki élő bejelentkezésében Márki-Zay Péter.

A polgármester kifejtette: egy nappal az iskolakezdés előtt arról számoltak be, hogy a város 400 gyermek iskolába járását akadályozza, de másnap reggel mégis minden rendben volt a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskolában. Ezzel nem volt vége, egy olyan bírósági ítéletre hivatkoztak, amiben egy szó sincs korrupcióról, de tényként bejelentik, hogy jogerős bírósági ítélet van a korrupcióról, de a buszközlekedésről is hazudtak – fogalmazott Márki-Zay.

Erre a rengeteg megjelenő hazugságra sajnos nincs időnk reagálni egyesével, Önöknek egy dolga van, soha ne higgyék el őket. Aláírtam egy helyreigazítási kérelmet a Promenáddal szemben. Ha ezt nem tesszük meg, akkor se vegye senki úgy, hogy igaz, ami ott megjelent

– jelentette ki a polgármester.

Az érintett cikk arról szól, hogy Détár Zoltánra hivatkozva azt írták, hogy a város elzáratta a közkifolyókat, hogy a legnagyobb hőségben szomjan haljanak a vásárhelyiek. Valójában az Alföldvíz egyfajta fertőzésre hivatkozva zárta le – árulta el Márki-Zay.

Nagy reményeim nincsenek, ha helyre is igazítják ezt, akkor is tovább hazudoznak, de most már elkezdünk perelni

– közölte a polgármester.

Felidézte: korábban arról is írtak, hogy mérgező hulladékot hoznak Hódmezővásárhelyre, – ez sem volt igaz, – de azt is ,,leleplezték„, hogy szörnyű állapotban van az ’56-os emlékmű és az Emlékpont, csak éppen azok az államhoz tartoznak.

álhírHódmezővásárhelyMárki-Zay PéterPromenád24Rádió 7sajtó-helyreigazítás