Makó polgármestere: ne térjenek vissza azok, akik eladósították a városokat

Ne engedjük elveszni közös sikereinket, ne engedjük, hogy azok térjenek vissza, akik eladósítottak településeinket” – utalta a jövő évi önkormányzati választásra Farkas Éva, Makó fideszes polgármestere a párt kongresszusán.

Farkas Éva arról beszélt, a Fidesz „hazaszerető, hazájukat féltő emberek egy célra tartó közössége”. Szerinte ,,az elmúlt tizenhárom évben a kormány visszaadta Magyarország büszkeségét, ez ma egy szabad, erős és biztonságos ország, és a magyar családok azt várják tőlünk, hogy ezt a büszkeséget és biztonságot soha többé senki ne vehesse el tőlünk”.

Beszélt arról is, a brüsszeli bürokrácia nyomást gyakorol Magyarországra az illegális bevándorlók ügyében, illetve, hogy lehet úgy vezetni egy várost, hogy ne adósodjon el:

Szinte minden településen ott vannak az idegen érdekek által támogatott politikusok, sokszor civil szervezetek álruhájába bújva, akik visszatérésükkel az elmúlt években kiharcolt szuverenitásunkat Brüsszel lábai elé helyeznék. Ne engedjük elveszni közös sikereinket, ne engedjük, hogy azok térjenek vissza, akik eladósítottak településeinket.

Nem mondott konkrét településvezetőt, vagy várost, az mindenesetre érdekes párhuzam, hogy Hódmezővásárhely volt az egyik legeladósodottabb korábban, a jelenlegi vezetés az elődöktől több mint 10 milliárdos tartozást örökölt.

adósságFarkas ÉvaFarkas Éva ErzsébetFideszHódmezővásárhelyMakó