Májustól zsákutcává válik a Szent Antal utca

A tram –train kivitelezési munkái miatt hamarosan ismét megváltozott közlekedési renddel lehet majd találkozni Hódmezővásárhelyen. A változások leginkább a belvárost érintik majd.

Hónapok óta zajlanak a Kossuth tér és a Szent Antal utca közötti területen a tram –train kivitelezési munkálatai. A szelvényezés szerinti baloldalon megkezdődött a járdaépítés is, és Kiss Boglárka a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szóvivője szerint

Szent Antal utca
Kiss Boglárka, szóvivő

A Kossuth téren a peron szegélyezései már elhelyezésre kerültek, a Szent Antal utca kereszteződésébe pedig beépült a kétvágányos szakasz másik kitérője is. A következő munkafolyamat itt az lesz, hogy a körforgalom északi ágát kezdi el itt építeni a vállalkozó.

A jó hírek mellett, a fent említett munka miatt forgalmi rendváltozást is tapasztalhatnak majd a közlekedők, a tervek szerint május elejétől.

– tájékoztatott Kiss Boglárka.

A kivitelező egyébként táblákkal segíti majd a vásárhelyeiket az újabb változások, és a jobb eligazodás miatt. Jó tanács, hogy hogy érdemes lesz nem rutinból vezetni a városban, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket. Egész hosszú ideig kell alkalmazkodnunk, a lezárások június végéig lesznek érvényben.

HódmezővásárhelylezárásmunkálatokTram-train beruházás Hódmezővásárhely és Szeged között