Magyar Péter szerint fideszes provokátor kötött bele a szórakozóhelyen

Fizetett provokátor, rendszeres Magyar Péter-követő férfi fenyegette meg veréssel a Tisza alelnökét csütörtökön este.

„Tegnap este több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket. Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni” – vázolta csütörtök esti élményeit Facebook oldalán Magyar Péter.

A Tisza Párt leendő EP-képviselője posztjában arról számolt be, hogy tegnap este budapesti szórakozóhelyen egy férfi – akibe elvileg már nem először futott bele – elkezdett kötekedni Magyar Péterrel és a társaságához tartozó fiatalokkal. Kamerázta őket, majd mikor a Tisza-vezér a családjára tett trágár megjegyzések után nem bírta tovább és kikapta a provokátor kezéből a telefont, az onnastól fizikai fenyítéssel fenyegette őket.

„Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat. Több mint 30 percig követett az utcán, fiatal egyetemisták segítettek megakadályozni hogy nagyobb baj történjen” – idézte fel a politikus, aki leszögezte, hogy a kormányközeli média valótlanul közölte az estet. Magyar Péter azt is hozzátette, hogy be fognak perelni minden olyan médiumot, amelyek „a tényeket szándékosan elferdítik”.

A poszt zárásában a politikus elnézést kért, amiért az inzultus során ő is fizikai síkra lépett.

Magyar Péterprovokációszórakozóhely