Magyar Péter otthagyta az ATV stúdióját

Ráadásul élő adásban tette mindezt. Az ügy előzménye az volt, hogy a választások éjszakáján több kormánypárti orgánum mellett az ATV-t is felsorolta azok között, akiknek a meghívását várja, mert azt mondta, a csatorna nem hívja meg őt a stúdióba. Magyar azt mondta, mostantól elkerüli az ATV-t.

A tegnapi nap az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt Magyar Péter. A Tisza part alelnöke a választások éjszakáján, az első EU Parlamenti választási eredmények utáni első kiállásán azt mondta, az ATV nem hívja meg őt a stúdiójába, és várja velük kapcsolatban is a meghívást.

A TV ennek hatására egy dossziéba gyűjtötte a náluk történt eddigi szerepléseket. A dossziét Rónai Egon az Egyenes beszéd élő adásában nyújtotta át neki, de a Tisza Párt alelnöke először a kérdéseket hiányolta, majd miután Rónai azt mondta, hogy ez az első kérdés, Magyar elhagyta a műsort. Az ATV később honlapján közzétette azt a dossziét is, amelynek tartalma, benne az üzenetváltások körülményeivel, szerintük igazolják, hogy Magyar Péter nem mondott igazat a televízióval kapcsolatban, írja a media1.hu.

Magyar Péter utalt Németh Sándorra, az ATV tulajdonosára, a Hit Gyülekezetének vezető lelkészére, de Rónai azt mondta, Németh Sándor nem gyakorol befolyást a műsor szerkesztésére.

Szerinte az ATV-nél még a Hír TV is jobb, mert ott legalább nem hazudják azt, hogy függetlenek. Azt írta Magyar, hogy ami az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt, mert a megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levette a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok. Úgy érzi hibázott abban, hogy, ahogy írja, elhitte, hogy egy korrekt interjút akarnak készíteni. Többet nem fog előfordulni, és messzire elkerül, ahogy fogalmaz, a Fidesz házi televízióját.

Borítókép forrása: ATV youtube csatornája

ATVMagyar PéterRónai EgonTisza Párt