Magyar bajnoki címeket szereztek a Hód Judo SE sportolói Győrben

Győrben  rendezték meg a serdülő B-korcsoportos fiú Magyar Bajnokságot, amelyen 73 egyesület 281 versenyzője képviseltette magát. 

Érmekért szállt harcba a Hód Judo SE 3 elsőéves serdülő növendéke is, akik az idei évtől a Paksi Atomerőmű Sportegyesület színeiben versenyeznek és a két klub közös irányítása alatt készülnek.+73 kilogrammos kategóriában Ocsák Soma Zénó taktikus versenyzéssel, minden mérkőzésén ipponnal diadalmaskodva szerezte meg a Magyar Bajnoki címet.

-66 kilogrammban Ocsák Nimród Zsombor is szépen menetelt, a döntőbe jutásért is vezetett, de a meccs végét eltaktikázta és egy bizonytalan indítását meg tudta kontrázni az ellenfele. Az elszenvedett vereségét követően a bronzmérkőzésen először egy wazaari értékű akciót hajtott végre, majd a mérkőzést egy ippon értékű gyönyörű comb-dobással fejezte be, így Magyar Bajnoki bronzérmet szerzett.

-40 kilogrammban Varga Szabolcs Dominik is szép akciókat mutatott be, de sajnos nem jött ki a lépés így helyezetlenül zárta a versenyt. 

Ocsák Nimród Zsombor -66 kg-ban bronzérmetOcsák Soma Zénó +73 kg-ban aranyérmet szerzett.
A fiúk az eddigi 4 versenyzői évük alatt mindketten 4. alkalommal állhattak fel a magyar bajnoki dobogóra. Büszkék vagyunk az az elmúlt években elvégzett közös munkára és a csapat eredményeire.
Felkészítő edzők:
Hód Judo SE

Dr. Hangyási Dávid Botond

Pfeffer Árpád

Ocsák Zoltán

ASE: Hangyási László Botond
Braun Ákos

GyőrHód Judo SEMagyar Bajnok