Ma itthon játszik a HFC – a belépés ingyenes lesz

A kilencedik helyezett ESMTK-t fogadja ma 16:30-tól hazai pályán a HFC az NB III-as labdarúgó bajnokság 8. fordulójában. A belépés ez alkalommal ingyenes lesz, a belépőket a játékosok állják. A várakozásokról Tapiska Géza nyilatkozott.

Szekszárdi győzelmével a tabella ötödik helyére tornázta fel magát az NB III-as labdarúgó bajnokság Közép csoportjában a Hódmezővásárhelyi FC csapata.

– Személy szerint meg vagyok elégedve az 5. hellyel, viszont van egy kis hiányérzetem, mivel az elvesztett mérkőzéseken, valamint összességében is sok gólt kaptunk – nyilatkozta Tapiska Géza, aki nyáron tért vissza Vásárhelyre, már három találatnál tart, legutóbb Szekszárdon is betalált. -Nap mint nap dolgozunk azon, hogy ezeket a hibákat korrigáljuk. A saját játékomat illetően is érzek egy kis hiányosságot, úgy érzem, hogy ettől tudok többet nyújtani, viszont ez csak úgy kivitelezhető, ha napról napra többet és többet dolgozunk a csapattal – mondta a játékos.

– Nagyon várom a hétvégi meccset, hiszen sajnos az utolsó hazai bajnoki meccsünkön elkeseredetten távoztak a nézők a lelátóról. Mindannyian motiváltak vagyunk és bizonyítani szeretnénk itthon is a közönségünk előtt. Nagyon jó érzés, hogy az idegenbeli mérkőzéseken is támogatnak minket, ez rengeteget hozzá ad a sikerhez! Nagyon köszönjük mindenkinek. Remélem, ismét góllal tudom segíteni a csapatot és bízom benne, hogy szombaton is megtöltjük a lelátókat – tette hozzá Tapiska Géza.

HFClabdarúgás