Ma este Vad Fruttik, Molnár Dixiland Band, és PopArt!

A ma esti programok is fantasztikusak lesznek Hódmezővásárhelyen. Érdemes a Kossuth téren a nagyszínpad előtt szórakozni.

AUGUSZTUS 21. 21:00 – VAD FRUTTIK KONCERT A NAGYSZÍNPADON

A Vad Fruttik magyar alternatív rockegyüttes. 2005-ben tettek szert országos hírnévre. Első stúdióalbumuk 2006-ban jelent meg Rózsikámnak digitálisan címmel. Rá két évre újabb lemezt adtak ki (Egy éjszaka Bohémiában), amit 2010-ben a Fénystopposok, 2013-ban pedig a Darabok című album követett. 2014-ben elnyerték a Fonogram-díjat „Az év hazai alternatív vagy indie-rock albuma vagy hangfelvétele” kategóriában.

Augusztus 21 . 19:00 (kis színpad) Molnár Dixiland Band

A szegedi Molnár Dixieland Band Magyarország legrégebben fennálló, legismertebb és legelismertebb, nem Budapesthez kötődő jazz-formációja. Magyarországon műfajában a legrégebben(1964) alakult együttes. Mind a zenekar, mind a zenekarvezető Dr. Molnár Gyula EMERTON díjasok, amely a Magyar Rádió által alapított rangos kitüntetés. A dixieland műfajt döntően a rájuk jellemző örömzenét sugárzó stílusban játsszák, harsány táncra hívó üzenettel.

AUGUSZTUS 21 – 22:30 (kis színpad) PopArt

A PopArt zenekar 2013-ban alakult. Az elnevezés nem véletlen, a kezdő formációban három elismert helyi képzőművész is bemutatkozott, mint amatőr zenész. A zenekar kezdettől fogva igyekezett olyan dalok közül válogatni és beemelni ezeket a repertoárba, amelyek bár ismertek, jól előadhatók, a közönség is szereti, mégsem számítanak agyonjátszott, úgymond „kötelező” slágereknek. Saját számokat ugyan nem játszanak, mégis minden dalt igyekeznek úgy meghangszerelni, megszólaltatni, hogy az eredeti szerzemények hiteles előadása mellett, azokban PopArt zenészeinek saját egyénisége is megmutatkozzon. E

koncertMolnár Dixiland Bandpopartvad fruttik