Lemondta a HFC ellenfele a szerdai bajnokit, mert nem tudott megegyezni a vásárhelyiekkel

Nem lesz teljes a program az NB III-as labdarúgó bajnokság szerdai játéknapján, mivel a Közép csoportban a Honvéd II – Hódmezővásárhely meccset nem rendezik meg.

Íme a kispestiek közleménye:

„Elmarad az NB III Közép csoportjának (március 29-i) 28. fordulójában a Budapest Honvéd II – Hódmezővásárhelyi FC mérkőzés, miután klubunk jelezte a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága felé, hogy kénytelen lemondani a találkozót.

Ennek oka, hogy nyolc játékosunk szerepel a korosztályos válogatottakban (hatan a U21-es, ketten az U19-es nemzeti együttesben), ráadásul U19-es gárdánk csoportelsőként jutott be a legjobb tizenhat közé Európa egyik legjelentősebb utánpótlás-tornáján, a Viareggio Kupán, ahol kedden lép pályára, ezért klubunk megkereste a Hódmezővásárhelyt, hogy halasszuk el az NB III-as bajnokit.

Az egyeztetések során azonban nem sikerült olyan időpontot találni, ami az ellenfelünknek is megfelelt volna, ezért kénytelenek vagyunk lemondani a szerdára kiírt mérkőzést.

Második csapatunk így legközelebb április 2-án, vasárnap lép pályára, Szamosi Tamás együttese 16:00 órától a Dabas vendége lesz.”

A Honvéd második csapata jelenleg a hatodik helyen áll a harmadosztályban, míg a hódmezővásárhelyiek a második pozícióban tanyáznak.

HFClabdarúgásNB III