Lázár János szerint Magyar Péter lehetővé teheti az újabb Fidesz 2/3-ot

A vásárhelyi politikus szerint ellenzéki oldalon most egy messiásvárás van, és volt már ilyen.

Ezt Lázár Debrecenben mondta, egy, a Református Nagytemplom mögötti Emlékkertben tartott rendezvényen.

Vannak, akik várják az újabb messiást. Így volt ez korábban Hódmezővásárhelyen is, ők is próbálkoztak egy messiással, (…) őt is Péternek hívták, (…) s az lett a vége, hogy 2022-ben a mi vásárhelyi messiásunk lehetővé tette, hogy a Fidesz ismét kétharmadot kapjon. Lehet, hogy az új messiás lehetővé teszi, hogy 2026-ban újra kétharmadot kapjunk

Idézte az MTI Lázár szavait. Az építési és közlekedési miniszter a cívis városban ígérte közutak és csomópontok korszerűsítését, vasútfejlesztést, a tömegközlekedés átalakítását, a tarifarendszer fejlesztését. Valamint azt is bejelentette, hogy a kormány a javaslatára Debrecenbe vinné az új Közlekedési Múzeumot, írja a Telex.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nagykállón pedig a portál szerint azt is elmondta, aki most a „Fideszből kiáll”, az nem a pártnak, hanem Magyarországnak árt, mert az, ami az utóbbi hónapokban történt az országban és a Fidesszel, azok miatt „az ellenségeink bontanak pezsgőt Európában”

Aki pedig ma a kormánypártot belülről gyengíti, nem vitatva azt, hogy esetleg igaza lehet, az az ország ellenségeit erősíti, mondta.

DebrecenLázár JánosVálasztás