Lázár János növelte érdekeltségét Batidán

A vadászkastélyt birtokló részvénytársaságban 8%-ról 22%-ra nőtt a részesedése – derül ki a térség országgyűlési képviselőjének nyilvános vagyonnyilatkozatából.

Lázár János ingatlanvagyona 34-ről 33-ra csökkent: vásárolt egy 16 hektáros szántót Földeákon és kettőtől megvált. Fele részben volt az övé egy szegedi lakás és egy garázs – ezeket eladták.

2012-es évjáratú Land Roveréhez lízingelt egy 2019-es gyártmányút, valamint megvan a 2019-ben vásárolt Mini Cooper Cabriója is.

12 millió forint készpénze van, a bankszámláján korábban volt 48 millió forint, ez már nincs rajta. A magánszemélyekkel szembeni tartozása 20 millió forintról 40 millió forintra nőtt.

A batidai vadászkastélyt működtető Grosswiese Zrt.-ben 8,1%-ról 22,92%-ra nőtt a részesedése és 100%-ban tulajdonos a kolozsvári cégében. A budapesti Divatcsarnok Projekt Zrt.-ben továbbra is 10%-os részesedése van.

Nyilvános a hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselők vagyonnyilatkozata is. Márki-Zay Péter anyagi helyzetéről itt írtunk, a képviselőkét pedig itt találja.

BatidaHódmezővásárhelyLázár Jánosvagyonnyilatkozat