Last minute Mága Zoltán-koncertjeggyel lepte meg a tankerület a vásárhelyi tanárokat

Az érdeklődőknek 3 órájuk volt tegnap jelentkezni a korlátozott számú belépőkért.

Tavaly és azelőtt 15 ezer forintos Tesco vásárlási utalvánnyal lepte meg karácsonykor az állami iskolák dolgozóit a fenntartó Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ, idén viszont nem jutott ilyesféle ajándékra. 

A meglepetés azonban nem maradt el: mint ahogy arról a hvg.hu is beszámolt, a tanintézeteknek elküldött levél szerint „Pintér Sándor belügyminiszter úr és Mága Zoltán Prima Primissima-díjas hegedűművész úr közösen biztosítanak a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó köznevelésben dolgozók részére a 2023. január elsejei Mága Zoltán hegedűművész XV. jubileumi Budapesti Újévi Koncertjére tiszteletjegyet.”

A lapunkhoz is eljutott felhívást tegnap délután egy óra előtt pár perccel küldte ki a vásárhelyi tankerület az irányítása alá tartozó intézményeknek, s ebben az állt, hogy korlátozott számban lehet igényelni belépőket az újévi Mága-koncertre. Nem sok időt hagytak a gondolkozásra, ugyanis még kedden 16 óráig vissza kellett jelezni azoknak, akik élni szerettek volna a kínálkozó lehetőséggel. 

Megnéztük, mennyit is kóstál egy belépő a koncertre. Az online értékesítésben 8 900 és 41 900 forint közötti összegért lehet jegyet vásárolni, és van választék bőven, mert egyelőre még a belépők fele sem talált gazdára a Papp László Budapest Sportarénába meghirdetett rendezvényre. 

BelügyminisztériumHódmezővásárhelyi Tankerületi KözpontMága ZoltánPintér Sándor