Lakossági fórumot tartanak a mindszenti idősek otthonával kapcsolatban

Lakossági fórumot tart csütörtökön délután 5 órakor a mindszenti művelődési házban Márki-Zay Péter, hogy tisztázza a helyi idősek otthonával és a hódmezővásárhelyiek által a mindszentieknek kínált segítséggel kapcsolatban a kisvárosban elterjedt valótlanságokat.

– 19 mindszenti időskorú ellátása került veszélybe. Hódmezővásárhely ismét rendkívül nagyvonalú volt, a mi idősek otthonába szeretettel várjuk őket és a dolgozókat is… Mivel a szociális szférában egyébként is létszámhiány van mindenütt, ha most ezt a néhány dolgozót átvesszük. Ez a mi jóindulatunkon egészen biztos nem fog múlni – mondta Márki-Zay Péter.

Hozzátette, hogy azt a döntést azonban, hogy a mindszenti idősek otthonát fenn akarják-e tartani, azt azonban a mindszentieknek (a polgármesternek és a testületnek) kell meghoznia.

– Hódmezővásárhely felajánlja azt a segítséget, hogy a dolgozókat és az időskorúakat is átveszi, de ezt az  intézkedést ránk vagy személyesen rám fogni végtelenül aljas, hazug dolog – utalt a szóbeszédre.

Fórumidősek otthonaMindszentmzp