Lakásügyben tett feljelentést a vásárhelyi Fidesz

A médiacentrumot most sem hívta meg a kormánypárt, más forrásokból úgy tudjuk: a feljelentésben anyagi kárt is említenek.

Szabálytalanul járt el a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal bérlakás-ügyben, két évre visszamenőleg vannak elmaradások, érvénytelen szerződések. Ezt egy sajtótájékoztatón mondta ma a Fidesz önkormányzati képviselője, Cseri Tamás.

A hódmezővásárhelyi Fidesz a Hódpresst, a Vásárhelyi Valóságot és a Vásárhelyi Televíziót magába foglaló médiacentrumot nem hívja meg a sajtóeseményeire, a mai elhangzottakról egyéb forrásokból, többek között a Vásárhely 24-ről tájékozódtunk.

Lapunk korábban megírta: számos önkormányzati bérlakás körül merültek fel gondok – tartozások, hiányzó szerződések – a közelmúltban. Hódmezővásárhely polgármestere kiemelte, hogy a cél nem a kilakoltatás, hanem az, hogy ezek a lakók rendezzék a hátralékokat.

Cseri a közlések szerint ma azt mondta, nem lenne szabad előfordulni, hogy két évre visszamenőleg is vannak érvénytelen bérlakás szerződések és elmaradások. Pénteken tett feljelentést a párt Szegeden, szerintük több 10 milliós kár keletkezhetett.

Lapunk az elmúlt napokban beszámolt róla: az ügy napvilágra kerülése óta jó néhány lakás ügye rendeződött.

(Nyitóképünk illusztráció.)

bérlakásCseri TamásfeljelentésFideszsajtótájékoztató