Labdarúgó NB III: Újabb 3 pontos menekülés a kiesés elől

Egymás utáni 4. mérkőzését is megnyerte, ezúttal hazai pályán 2-1 arányban a Hódmezővásárhelyi FC labdarúgó csapata az NB III. Közép csoportjában, és szerencsére rohamléptekkel menekül a kiesés elől. A mostani áldozat a Taksony együttese volt.

Ahogy korábban is írtuk, sorsdöntő, úgynevezett hatpontos mérkőzésen fogadta a HFC a két hellyel és 1 ponttal mögötte álló Taksony együttesét.

A vendégek gyorsan vezetést szereztek Zsirai Péter által, amit a hajtós első félidő végén kiegyenlített a HFC Bata Kristóf góljával.

A második játékrészben a HFC ragadta magához a kezdeményezést, ők léptek fel támadólag, de a vendégek kontráiban is benne volt a veszély. Mégis egy büntető döntötte el a mérkőzést. A 80. percben Batát húzták vissza, amit a sértett értékesített a jó irányba vetődő Ipacs kapus mellett.

A HFC begyűjtötte egymás utáni 4. győzelmét is, és menekül a kiesés elől, amelyet minden bizonnyal a Váccal fog vívni a biztos bentmaradást jelentő 14. helyért. Jelenleg a vásárhelyiek állnak jobban, de egyenlő pont mellett a váciak egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, és a mai napon nyertek, 2-0-ra a Kozármisleny ellen.

Az ellen a Kozármisleny ellen, aki a HFC ellenfele lesz jövő hét vasárnap.

Bata KristófHFClabdarúgásNB IIITaksony