Labdarúgás: felkészülési meccset veszített a HFC – megvan a Magyar kupa ellenfél

Még szerdán kaptak ki Szegeden, a SZVSE vendégeként. Egy, az NBIII-ból frissen kiesett csapat otthonába utazik Antal Krisztián együttese augusztusban a Magyar kupában.

Lejátszotta újabb felkészülési mérkőzését a HFC NBIII-as labdarúgó csapata. Győzni ezúttal nem sikerült, de a legfontosabb most a felkészülés.

SZVSE – HFC 3-1 (2-1).
A HFC gólszerzője: Rabecz V.

HFC:
Vaits – Guth, Dóra, Zana, Zámbori, Sipos G., Hegedűs, Rabecz V., Rabecz B., Gréczi, Tóth P.
Csere: Stefan Dodic, Czékus, Arany, Hajduk, Buzás, Herczeg, Sipos Z., Mahler, Kónya.

Edző: Antal Krisztián.

A mérkőzés után a HFC edzője a következőt nyilatkozta:
Jól kezdtük a mérkőzést, magabiztosak voltunk, sikerült a vezetést is megszereznünk. Megvolt a fókusz játékon belül, de sajnos bele hibáztunk és kaptunk egy gólt, ami után elvesztettük a kontrollt. A folytatásban sem tudtuk a játék ritmusát elkapni, csak kisebb időszakokban. Abszolút nem voltunk frissek se fejben, se fizikálisan ez látható és érezhető volt.

Közben tegnap kisorsolták a a MOL Magyar kupa első körének párosítását. A HFC az NB III-ból kieső, jelenleg BLSZ első osztályú REAC gárdáját kapta ellenfélnek. A szabály értelmében az alacsonyabb osztályú csapat a pályaválasztó, így a találkozóra a fővárosban kerül sor.

A mérkőzés 2024. augusztus 3-án vagy 4-én lesz, a pontos időpont hamarosan egyeztetésre kerül, írják a csapat Facebook oldalán.

Antal Krisztiánfelkészülési meccsHFClabdarúgásMOL Magyar Kupa