Közösségi média: Márki-Zayné Vincze Felícia átvette a hatalmat

Aki a mai napon Márki-Zay Péter Youtube vagy Facebook csatornájára ment, először kicsit dörzsölhette a szemét, mert mintha egy női arcmás lenne a borítóképen, és ez így is van. A mai napon ugyanis egészen biztosan átveszi a hatalmat Márki-Zayné Vincze Felícia férje, Márki-Zay Péter közösségi felületein. Ennek oka, hogy a mai napon a női témák lesznek középpontban.

Milyen lesz a nők helyzete a kormányváltás után? Az első videóban arról beszél, ezen a napon bemutatja, hogy az Egységben Magyarországért programja mit mond a női jogokról, milyen lesz a nők helyzete a „rendszerváltás” után. A beharangozott témák között szerepel a nők esélyegyenlősége az élet különböző területein, a nőket érő bántalmazás, a családon belüli és azon kívüli erőszak kérdése, a kizsákmányolás, az egészségügy, a szülészeti ellátás, a családpolitika.

A beharangozó videó a YouTube-on itt nézhető meg:

https://www.youtube.com/shorts/qHG3pqpYl04

A Facebookon pedig már meg is jelent az első anyag, amelyben egy, a Magyar Anyák akciócsoport által Márki-Zay Péterrel és vele készített interjút tesz közzé az Isztambuli Egyezmény ratifikálásáról, a női kvótáról és általánosságban a nők helyzetéről.

egészségügyközösségi médiaMárki-Zay PéterMárki-Zayné Vincze Felícianői témák