Közös dekorálásra hívnak az Ifi Klubba

Néztük a fehér falakat és  gondolkoztunk, hogyan is lehetne igazán színessé tenni. Arra jutottunk, hogy fessünk rá közösen virágokat, katicát és lepkét, bármit, amit épp majd jónak tartunk-így jött az ötlet, a gyakorlat pedig 5 hét kreatívkodást ígér.

1-101 éves korig várnak minden kezdőt és haladót, Hódmezővásárhelyen  június 4-től öt héten keresztül szombat délutánonként  3 órától a Dr. Rapcsák András utcai IFI Klubban.

Az instruktor Nyári Júlia professzionális alkotó, aki jobb agyféltekés rajzolás titkaiba is beavat, és élményfestés óráinak eszközeit is használni fogja a résztvevőkkel.

Rajzóráimon a résztvevőknek sokszor mondom, nem fordítgatjuk a rajztáblát (amit egyébként legtöbbször látásprobléma miatt tesznek), hisz mi lesz majd, ha épp falra akarsz majd festeni, azt nem fogod tudni elmozgatni! Most itt az alkalom, hogy rajzosaim kipróbálhassák és kedvet kapjanak, hisz egyedi dekorációra készülhetnek majd saját lakásukban is! Természetesen minden alaptudás nélkül is lehet jönni, hisz az élményfestésben  sok olyan eszközt is használunk, amik otthon is megtalálhatóak és használatukkal igazi alkotások születnek pillanatok alatt. Az ábrázolás, a térhatás, kicsinyítés, nagyítás rejtelmeit is meg fogom mutatni, hogy a sikerélmény ezúton se maradjon el

-meséli a remek programról Nyári Júlia.

Alkotásra fel!

dekorfalfestésHódmezővásárhelyIfi klubNyári Júlia