Kosársuli: Székesfehérváron győzött az U20

Fontos skalpot szerzett a Vásárhelyi Kosársuli U20-as csapata az NB I/B Zöld csoportjában. A fiatalok a közvetlen rivális Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia otthonában győzve őrizték meg vezető helyüket a bajnokságban.

A vásárhelyiek egy végletekig kiélezett meccsen tudtak nyerni Székesfehérváron Megyesi, Bősz és Knyur vezetésével. A következő összecsapáson a második helyezett Dunaharaszti MTK-SZKSE U20 látogat a Hódtói Sportcsarnokba október 20-án, pénteken. Az ütközet az alapszakasz végkimenetele szempontjából is nagyon fontos lehet. A 15:45-kor kezdődő találkozót a Hódkertész Kft. támogatásával rendezik meg.

Dávid Kornél KA U20- Vásárhelyi Kosársuli U20 53-55

Kosársuli pontszerzői: Knyur 18, Megyesi 15, Bősz 13, Karsai 4, Filak 2, Bereczki 2, Utasi 1,

Vuk Pavlovic: „Gratulálok a csapatomnak! Nagyon fizikális mérkőzés volt, ez a pontok számában látszik igazán. Három negyeden keresztül nem találtuk az ellenszert, rossz százalékkal dobtunk. A negyedik negyedben nagy hajrát mentünk, hitt a csapat a győzelemben és végül sikerült fordítanunk. Értékes győzelem a mai!”

A felnőtt csapat ma a sereghajtó Százhalombattát fogadja, 18.30-tól a Hódtói Sportcsarnokban. Az összecsapásra a belépés ingyenes, de a bejáratnál kihelyezett urnába pénzadományokat vár a Kosársuli, a bevételből a csapataik utazását finanszírozzák majd.

U20Vásárhelyi Kosársuli