Könyvklub Hódmezővásárhelyen

Az olvasni szeretőket várja az új kezdeményezés, amelyet Kecskés Fanni, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Tiszta Vásárhelyért Egyesület helyi önkéntese hívott életre. Az első találkozó január 26-án pénteken délután 6 órakor lesz a Sarokházban.

Facebook-oldalukon azt írják: „Vásárhelyen, az olvasás szerelmeseinek körében 2024. januárjától kezdődően megnyílik a könyvklub, ahol minden hónapban együtt fedezünk fel új könyveket és mélyedünk el izgalmas történetekben. A Vásárhelyi Könyvklub egy olyan közösség, ahol az olvasás öröme és az irodalom szeretete összeköti az embereket. Itt a könyvek nem csupán szavak sorai, hanem kapuk egy másik világba, amelyeket együtt nyitunk meg és járjuk be.”

Ígéreteikhez híven minden hónapban választanak egy izgalmas témát és azon belül egy könyvet, ami általában széles skálán mozog a klasszikusoktól a kortárs bestsellerekig. A klub tagjai különböző érdeklődési területekről érkeznek, de az olvasás szeretete összeköti őket, és ez a közös szenvedély hajtja őket arra, hogy együtt fedezzék fel a könyvek világát.

Reményeik szerint a találkozók hangulata mindig barátságos és inspiráló lesz majd, hiszen mindenki szabadon kifejtheti véleményét a könyvről, megoszthatja élményeit és gondolatait.

A könyvklub tagjai minden hónapban közös könyvet olvashatnak, a januári közös könyv: Stájn Emma – Kőbölcső c. könyve. Havi közös témát is kijelölnek, januárban női szerzők regényei közül választhatnak a könyvbarátok.

Minden könyvszerető, olvasni szeretőt várnak január 26-án, pénteken 18 órától a Sarokházban.

Kecskés FannikönyvklubMMMTiszta Vásárhelyért Egyesület.