Koncz Zsolt: rendkívül kellemes az első benyomásom a HFC csapatáról

Tegnap megtartotta első idénybeli edzését Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó csapata az új vezetőedző, Koncz Zsolt irányításával.

– Nagyon pozitívra értékelem az első közös gyakorlást. Voltak hiányzók és próbajátékosok is, de összességében rendkívül kellemes az első benyomásom a csapatot illetően. Augusztus elsején lesz az első bajnoki fordulónk, azt viszont még nem tudjuk, hogy kivel kezdünk, hiszen folyamatban vannak a nevezések, így a sorsolásra majd később kerül sor. A rajtig heti hat napon keresztül folyik a felkészülés. Most szombaton – 11 órai kezdettel itthon – a Füzesgyarmattal játszunk edzőmérkőzést. A következő hetekben pedig a szerdai és szombati napokon felkészülési találkozókon élesítjük a formát. Elég feszített a tempó, de hozzá kell szoknunk, mert augusztusban is elég sok bajnoki meccsünk lesz. Ami a keretet illeti, a 14-15 fős mag meg fog maradni, és azt szeretnénk, hogy olyan játékosok csatlakozzanak hozzánk, akik segítségére lehetnek a csapatnak – nyilatkozta lapunknak a szakvezető, aki az elmúlt szezonban a Szentesi Kinizsit vezényelte.

A második edzőmérkőzést a megyei első osztály bajnokaként NB III-ba jutott Makó FC-vel játssza a HFC július 7-én, szintén a városi stadionban.

HFClabdarúgás