Kiválóság díjat kapott a vásárhelyi műtős szakasszisztens

A Magyar Ápolók Napja ünnepségén vehette át az elismerést Imréné Imre Andrea, a vásárhelyi kórház műtős szakasszisztense. A képen a kitüntetettek.

Csütörtökön a Szegedi Tudományegyetem legmodernebb egészségtudományi képzési központjában rendezte meg a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara a Magyar Ápolók Napi ünnepségét, melyen átadták a kamara elismeréseit azoknak, akik több évtizedes oktatói, vezetői tevékenységükkel nagyban hozzájárultak a szakdolgozói utánpótlás neveléséhez.

Imréné Imre Andrea 1992 óta dolgozik Hódmezővásárhelyen, pályafutását az intenzív osztályon kezdte, jelenleg a Hódmezővásárhely-Makói Egészségellátó Központ (azaz a vásárhelyi és makói kórházak) integrált műtőjét koordinálja. Szakmai munkája során kitartó, következetes és őszinte. Elhivatottan törődik a két kórház műtőjének minden szegmensével és mindezt maximalizmussal teszi.

Vezetőként a gyors helyzetfelismerés és a nyílt, határozott kommunikáció jellemzi. Naprakész az innovatív eljárásokban a szakterületén és munkatársainak is megteremti a lehetőséget azok elsajátítására. Munkája mellett tevékenyen részt vesz a szakdolgozók utánpótlásának nevelésében. Szabadidejében az otthoni szakápolás területén a betegek ellását is segíti.

Szintén szakmai kiválóság díjat vehetett át Keresztúri Léna, a makói tagkórház diplomás ápolója, szakoktató, valamint Bencsik Rita, az SZTE SZAKK Bugyi István Szentesi Multidiszciplináris Centrum szülészeti osztályának főnővére, Engi Imréné, az SZTE SZAKK Sebészeti Klinika vezető műtős szakasszisztense, Giláné Gyömbér Marianna, az SZTE SZAKK Bugyi István Szentesi Multidiszciplináris Centrum belgyógyászati osztály diplomás ápolója, Hódi Zsuzsanna, az SZTE SZAKK Központi Fizioterápiás és Rehabilitációs Részleg és Oktatási Csoport részlegvezető gyógytornásza, Horváth Ádám, az SZTE SZAKK Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet intenzív terápiás szakasszisztense, Márkné Egervári Mária, az SZTE SZAKK Kardiológiai Centrum, Elektrofiziológiai osztályának vezető ápolója és Vaskó-Szabó Szilvia, az SZTE SZAKK Neurológiai Klinika Stroke osztályának osztályvezető ápolója.

ápolókHódmezővásárhelyHódmezővásárhelyi-Makói Egészségügyi Ellátó KözpontkitüntetéskórházMagyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamaraműtősvásárhelyi hírek